Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Αναδεικνύουμε τη λάμψη της επιδερμίδας μας με το νέο Herbal Recovery Advanced Serum της Jurlique

Αναδεικνύουμε τη λάμψη της επιδερμίδας μας με το νέο Herbal Recovery Advanced Serum της Jurlique

100ml_HR_Gel_Advanced_02(1)l

Η Jurlique το 1993 πρώτη παρουσίασε την ιδέα της επαναφοράς της νεανικής λάμψης της επιδερμίδας με ισχυρά αντιοξειδωτικά και πλούσια φυτικά εκχυλίσματα.

Επειδή όμως, για την Jurlique το «τέλειο» δεν είναι αρκετό, σήμερα μας προσφέρει μια νέα επαναστατική προηγμένη σύνθεση για λαμπερό δέρμα.

Το αποκλειστικό σύμπλεγμα NaturadiancePB18+ της Jurlique προσφέρει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες βοηθώντας στην προστασία και στην αναζωογόνηση του δέρματος και επιταχύνοντας τη διαδικασία αποκατάστασης του δέρματος.

Για μέγιστη φυσική ισχύ, χρησιμοποίησαν τα 15 καλύτερα βότανα, αυξήσαν τα επίπεδα δραστικότητάς τους και τα εμπλουτίσαν με 3 επαναστατικά συστατικά προκειμένου να αναπτύξουν την πιο προηγμένη Βιο-ενδογενήTM (Bio-IntrinsicTM) συμπυκνωμένη σύνθεση της Jurlique.

Το νέο Herbal Recovery Advanced Serum Naturadiance PB18+ , υπόσχεται:

-Βελτίωση της υφής

-Μείωση των λεπτών γραμμών

-Ενίσχυση της λάμψης

Το Herbal Recovery Advanced Serum είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει Parabens, PEGs, Σιλικόνες, Προπυλένιο, Βουτυλενιογλυκόλη, ελευθερωτές Φορμαλδεΰδών ή τεχνητές χρωστικές ουσίες και αρώματα.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή:

Herbal Recovery Advanced Serum 30ml 67 €

Herbal Recovery Advanced Serum 100ml 134 €

Τα προϊόντα Jurlique στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα βιολογικών προϊόντων καθώς και στα πολυκαταστήματα Attica.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.