Αρχική InfoMommy Υγεία Αναγέννηση στη... Θεσσαλονίκη

Αναγέννηση στη... Θεσσαλονίκη

PROSKLHSH_EMAIL
Η Αναγέννηση είναι μια εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής, Αισθητικής Χειρουργικής και Laser. Επιστημονικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας.

Στα ιατρεία Πλαστικής Επανορθωτικής Αισθητικής και Laser Αναγέννηση λύνονται προβλήματα αισθητικής, προσώπου, σώματος και δέρματος γενικότερα.

Το όραμα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι να δημιουργήσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα πολλών ανθρώπων.

Αυτό επιτυγχάνεται με την αφοσιωμένη και συνεπή προσφορά των πλέον εξελιγμένων τεχνολογιών Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Ιατρικής προσώπου και σώματος.

Γνώμονας εδώ είναι ουσιαστικά η βελτίωση της αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης όσο γίνεται περισσοτέρων ανθρώπων σε εξαιρετικά προσιτές τιμές μέσα από ένα τεχνολογικά άριστο, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον παρεχόμενη από ένα ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό υψηλότατης κατάρτισης με αγάπη, στοργή και υπευθυνότητα για τη δουλειά του και τον ασθενή.

Η «Αναγέννηση» διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία αιχμής τόσο στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής όσο και στον τομέα της ιατρικής αισθητικής και των laser.
Στόχος της είναι να εκμεταλλευτεί τα οφέλη που εγγυάται η τεχνολογία για να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους ανθρώπους που την εμπιστεύονται.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.