Αρχική InfoMommy Συμβουλές Ανακαινίζω το εξοχικό μου!

Ανακαινίζω το εξοχικό μου!

10Μας αρέσουν τα παλιά, αλλά και τα καινούρια! Τα χρώματα και τα αρώματα! Ώρα να βάλουμε στο εξοχικό, πινελιές διακόσμησης!
Θέλω κάτι παλιό!

Ανακαινίστε παλιά συρτάρια ή κιβώτια, ντύνοντας με ταπετσαρία την πλάτη τους! Τοποθετήστε το ένα πάνω στο άλλο και έχετε αμέσως μια ραφιέρα vintage!

Κρίκοι τέρμα!

Πετάξτε τους πλαστικούς κρίκους από τις κουρτίνες και δοκιμάστε κάτι εναλλακτικό! Όπως ας πούμε, κορδόνια ή χοντρά καραβόσκοινα! Δέστε όμορφους κόμπους και ντύστε το σπίτι ή το εξοχικό σας!

Αγαπημένη βαλιτσούλα!
Δεν πετάμε ποτέ τις παλιές μας βαλίτσες! Θα κάνουμε ένα coffee table μούρλια!

Τι πανέμορφες φωτογραφίες!
Με φτηνά καδράκια και όμορφες φωτογραφίες μας , θα φτιάξουμε ένα τεράστιο ρολόι τοίχου. Όχι για να βλέπουμε την ώρα αλλά για να βλέπουμε τις φωτογραφίες!

Ντάλιες παντού!

Βάλτε τα εποχιακά, ολάνθιστα, μικρά γλαστράκια σε όλο το σπίτι! Είναι πάμφθηνα και έχουν υπέροχα χρώματα! Βάλτε τα σε ψάθινα κασπό όλα μαζί, και αρωματίστε κάθε γωνιά!

Βάλτε τις ψηλά!
Εάν έχετε στο χώρο σας μια παλιά ξύλινη πόρτα, είναι ένα καταπληκτικό στήριγμα για μικρές γλάστρες! Φυτέψτε τριγύρω πολλά χρωματιστά φυτά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.