Ανακαλείται επικίνδυνο προϊόν από την ελληνική αγορά – Τι να κάνετε αν το έχετε αγοράσει

Ανακαλείται επικίνδυνο προϊόν από την ελληνική αγορά - Τι να κάνετε αν το έχετε αγοράσει

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία LEROY MERLIN GRECE SGB S.A., Ελληνική Εταιρεία Ιδιοκατασκευών, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης προϊόντος Ψησταριά κάρβουνου ICARUS BETA NATERIAL 76Χ48cm

Πρόγραμμα ανάκλησης προϊόντος «Ψησταριά κάρβουνου ICARUS BETA NATERIAL»

Η ανάκληση αφορά σε όλους τους αριθμούς παρτίδας που διατέθηκαν στην Ελληνική Αγορά. Ο κωδικός του σχετικού προϊόντος είναι EAN 3276000413639. Στο εν λόγω προϊόν εντοπίστηκε πρόβλημα ασφάλειας: Αυτή τη ψησταριά δεν πληροί όλες τις υποχρεωτικές προδιαγραφές ασφαλείας, επομένως αυξάνεται η πιθανότητα να συμβεί ένα επικίνδυνο περιστατικό (εγκαύματα, πυρκαγιά κ.λπ.).

Επισημαίνεται σε κάθε περίπτωση ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κανένα περιστατικό ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Για προληπτικούς λόγους, διενεργείται ανάκληση του προϊόντος, προκειμένου να μειωθεί όσο το δυνατόν η πιθανότητα ατυχήματος για τους καταναλωτές.

Στο πλαίσιο της ανάκλησης, η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και η LEROY MERLIN GRECE SGB S.A., καλούν τους καταναλωτές, που έχουν αγοράσει το εν θέματι προϊόν να σταματήσουν την χρήση του και να περάσουν από οποιοδήποτε κατάστημα LEROY MERLIN ώστε να κανονιστεί η δωρεάν αντικατάσταση του προϊόντος ή η επιστροφή χρημάτων.

Δείτε το κείμενο της ανάκλησης εδώ

Διαβάστε επίσης:

Παιδίατρος: «Αν θέλουμε να τελειώσουμε την πανδημία, πρέπει να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας»

“Πανεμορφάκι μου, μου λείπεις τόσο πολυ”: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα της μαμά της 7χρονης Αναστασίας

H Υβόννη Μπόσνιακ μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της 6χρονης Ελένης – Μοιάζει στον μπαμπά Ρέμο;