Αρχική InfoMommy Νέα Ανακαλούνται επικίνδυνα διακοσμητικά αντικείμενα και μαγειρικά σκεύη γνωστής εταιρείας

Ανακαλούνται επικίνδυνα διακοσμητικά αντικείμενα και μαγειρικά σκεύη γνωστής εταιρείας

Christmas-Living-Room-25H Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία TIGER HELLAS A.E., σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί ανάκληση των κάτωθι προϊόντων:

Untitled
α) Κηροπήγια µε κωδικούς 1002960 και 1002961. Τα κηροπήγια διατίθενται σε δύο µεγέθη, και έχουν σχήµα µήλου που του λείπει ένα κοµµάτι και κοσµείται µε τρύπες σε σχήµα αστεριού που αφήνουν το φως των κεριών να λάµψει. Ο λόγος για την ανάκληση είναι ότι ένας καταναλωτής ενηµέρωσε ότι τα κηροπήγια θα µπορούσαν να είναι εύφλεκτα. Στην Ελλάδα έχουν διατεθεί στην αγορά 272 τεµάχια.

β) Σετ φοντύ σοκολάτας µε κωδικό 1600769, παρτίδα 74029. Ο λόγος για την ανάκληση είναι ότι το πιρούνι στη συγκεκριµένη παρτίδα του σετ, απελευθερώνει περισσότερο χρώµιο από την επιτρεπόµενη τιµή. Στην Ελλάδα έχουν διατεθεί στην αγορά 839 τεµάχια.

Η εταιρία TIGER σταµάτησε οικειοθελώς την πώληση των συγκεκριµένων προϊόντων και πραγµατοποιεί ανάκληση αυτών από τις 11 ∆εκεµβρίου 2014.Οι καταναλωτές, που αγόρασαν τα συγκεκριµένα προϊόντα, µπορούν είτε να πάρουν τα χρήµατα τους πίσω είτε να κάνουν επιστροφή για να τα ανταλλάξουν µε ένα διαφορετικό προϊόν, χωρίς την ανάγκη της απόδειξης. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας µε ηλεκτρονικό ταχυδροµείο (email) στη διεύθυνση: tigerhellaswebsite@gmail.com.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.