Αρχική InfoTV Ανακάλυψα την ηλεκτρική συσκευή που μου έλυσε τα χέρια! (video)

Ανακάλυψα την ηλεκτρική συσκευή που μου έλυσε τα χέρια! (video)

Διανύουμε περίοδο εκπτώσεων και είναι η ιδανική ευκαιρία να κάνουμε έξυπνες και διαχρονικές αγορές. Οι οικιακές συσκευές ανήκουν σίγουρα σε αυτήν την κατηγορία, γι’ αυτό δεν θα μπορούσαμε να μην σας προτείνουμε αυτό το «διαμαντάκι» που ανακαλύψαμε προσφάτως.

Πρόκειται για την ασύρματη ηλεκτρική σκούπα Rhapsody της Hoover που ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που σκουπίζαμε μέχρι σήμερα! Με ελάχιστο βάρος, ελάχιστο θόρυβο, απίστευτες δυνατότητες για κάθε χώρο και κυρίως χωρίς την ταλαιπωρία του καλωδίου, θα γίνει σίγουρα ο σύμμαχός σας στην καθαριότητα του σπιτιού.

Η τεχνολογική της καινοτομία συνδυάζεται απόλυτα με την ευκολία χρήσης: ο σχεδιασμός της είναι κομψός και έξυπνος, ενώ όλες οι λεπτομέρειες έχουν μελετηθεί προσεκτικά για να μετατρέψουν την αγγαρεία της καθαριότητας σε μια ευχάριστη εμπειρία.

Και το πιο εντυπωσιακό από όλα; Διαθέτει πολλαπλά εξαρτήματα που σας επιτρέπουν να καθαρίζετε τέλεια όλα τα δάπεδα και τις επιφάνειες, να έχετε πρόσβαση σε ψηλά σημεία όπως ντουλάπες και ταβάνια ή ακόμη και στους πιο στενούς χώρους, στο σπίτι ή και στο αυτοκίνητο σας. Εμείς τη δοκιμάσαμε και ομολογούμε ότι πέρασε όλα τα τεστ! Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο παρακάτω για να πάρετε μια ιδέα γι’ αυτό το εργονομικό και τεχνολογικά προηγμένο πολυεργαλείο καθαρισμού που κάθε νοικοκυρά ονειρεύεται.

Δείτε το video


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter