Ανακαλύψαμε επώνυμες ανοιξιάτικες τσάντες από 17,15 ευρώ

Fashion-handbags-spring-summer-2013-1

Είναι το πιο απαραίτητο και αναγκαίο γυναικείο αξεσουάρ, που μας συνοδεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ και «φορτώνεται» τα βάρη μας.
Επιπλέον συνεισφέρει στην εμφάνισή μας και ανήκει στα αντικείμενα πόθου των περισσότερων γυναικών.

Γι’ αυτό και ανακαλύψαμε τις πιο κομψές επώνυμες ανοιξιάτικες τσάντες – οι περισσότερες σε προσφορά, ώστε να τις αποκτήσουμε χωρίς να προβούμε σε εξωφρενικά έξοδα.

Τσάντα ώμου Thiros, η οποία φοριέται και χιαστί. Σε κόκκινο χρώμα από τεχνητό δέρμα. Σε προσφορά, 25 ευρώ απ’ το thiros.gr:

thiros

Τσάντα πουγκί Folli Follie από τη συλλογή Zebra με μεταλλικές της λεπτομέρειες. Σε προσφορά 75 ευρώ απ’ το www.follifollie.gr:

φολι

Ασπρόμαυρη τσάντα – μπαουλάκι με κρόσσι, της Fullah Sugah. Διατίθεται on line απ’ το www.fullahsugah.gr στην τιμή των 44,90 ευρώ:

fullah

Αμπιγιέ τσαντάκι σε ροζ χρώμα με μεταλλικές λεπτομέρειες, της Axel Accessories. Υπάρχει και σε πράσινο χρώμα, κοστίζει 17,15 ευρώ και το είδαμε στο www.axelaccessories.com:

axaleccassories

Steve Madden γυναικεία τσάντα σε κίτρινο χρώμα με εξωτερική θήκη και χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες. Κλείσιμο με μαγνητική πόρπη, διατίθεται σε προσφορά απ’ το www.nak.gr έναντι 49,50 ευρώ:

Νακ

Πάνινη τσάντα σε navy στυλ, της Azade. Σε προσφορά, 24,90 ευρώ, απ’ το www.azade.com:

αζαδε

Σε προσφορά και αυτή η τσάντα – πουγκί της Bartuggi, απ’ το On line shop www.bartuggi.com. Στην τιμή των 34 ευρώ:

bartuggi