Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Ανακαλύψαμε τη νέα έξυπνη επιλογή για τους λάτρεις των smartphones

Ανακαλύψαμε τη νέα έξυπνη επιλογή για τους λάτρεις των smartphones

Υλοποιώντας με ένα ξεχωριστό brand την πεποίθηση ότι ο κόσμος θα γίνει ένα καλύτερο μέρος, αν όλοι εξελίσσουμε τις ξεχωριστές δυνάμεις μας, η Huawei παρέχει τεχνολογίες αιχμής και μία ευχάριστη, φιλική εμπειρία χρήσης.

Η λέξη Honor αντανακλά την ισχυρή θέληση της Huawei να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό, να τολμήσει και να κάνει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο, προχωρώντας μπροστά και ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες της τεχνολογικής καινοτομίας σε όλους τους καταναλωτές. Το Honor είναι ένα εντελώς ξεχωριστό και αυτόνομο brand με προϊόντα που αποδεικνύουν τη σχολαστική προσοχή στις λεπτομέρειες και την αίσθηση του εξαιρετικού.

Έχοντας ως αφετηρία την πεποίθηση πως όσο υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να εκπλήσσονται, όσο υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ανακαλύπτουν, πάντα θα υπάρχει ένα κοινό που θα θέλει να ακούσει αυτό που έχεις να πεις, οι συσκευές Honor γνωρίζουν εξαιρετική αποδοχή τα τελευταία χρόνια. Εστιάζουν στους millennials, τους γηγενείς του ψηφιακού κόσμου και σε όλους εκείνους που αναζητούν ένα smartphone το οποίο ταιριάζει στον σύγχρονο, τεχνολογικά αναβαθμισμένο τρόπο ζωής τους.

honor8

Γιατί το brand Honor δημιουργήθηκε για τις ανάγκες των millennials, οι οποίοι αναζητούν online προϊόντα που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες, εμπνέουν τη δράση, ενισχύουν τη δημιουργικότητα και επιτρέπουν στους νέους να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.

Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας μέταλλο, με εμπνευσμένο σχεδιασμό και ενσωματώνοντας τεχνολογίες επόμενης γενιάς, τα Honor είναι η επιλογή που απολαμβάνουν οι λάτρεις των smartphones σε όλο τον κόσμο. Και καθώς η τεχνολογική πρόοδος είναι πάντα σε θέση να μας εκπλήσσει ευχάριστα, τα Honor είναι οι συσκευές που έχουν γίνει συνώνυμες με την καινοτομία. Γιατί, τα Honor είναι η υλοποίηση της αντίληψης ότι ο κόσμος θα γίνει ένα καλύτερο μέρος, αν όλοι εξελίσσουμε τις ξεχωριστές δυνάμεις μας. Honor σημαίνει να δουλεύεις γενναία και να συνειδητοποιείς το κρυμμένο ταλέντο και το ειλικρινές πάθος!

honor7 lite

Με τα Honor smartphones, η Huawei εκφράζει για άλλη μία φορά την αφοσίωσή της στο να παρέχει σε όλους τους καταναλωτές τεχνολογίες αιχμής και μία ευχάριστη, φιλική εμπειρία χρήσης. Εξάλλου, η καινοτομική ανάπτυξη των Honor βασίζεται σε μία αμιγώς πελατοκεντρική στρατηγική. Το ειδικευμένο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης ακούει συνεχώς το τι έχουν να πουν εκείνοι που επιλέγουν ένα Honor smartphone και αξιοποιεί τις απαιτήσεις τους ως βάση για τη διαρκή εξέλιξή τους.

logo

Σχετικά με το Honor

Το Honor δημιουργήθηκε για τις ανάγκες των millennials οι οποίοι αναζητούν μέσω του διαδικτύου τα βέλτιστα προϊόντα που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες, εμπνέουν τη δράση, ενισχύουν τη δημιουργικότητα και επιτρέπουν στους νέους να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Με αυτό το στόχο, το Honor έχει αυτοπροσδιοριστεί δείχνοντας το ότι αντιλαμβάνεται τη γενναιότητα στο να κάνει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο και να προχωρεί μπροστά ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες της προηγμένης τεχνολογίας και της καινοτομίας στους καταναλωτές.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.