Αρχική Γωνιά του μαθητή Ανακαλύψτε 1000+1 δραστηριότητες για να απασχολήσετε δημιουργικά το παιδί σας

Ανακαλύψτε 1000+1 δραστηριότητες για να απασχολήσετε δημιουργικά το παιδί σας

Ανακαλύψτε χίλιους και έναν τρόπους για να απασχολήσετε δημιουργικά και ευχάριστα το παιδί σας. Το βιβλίο «Χίλιες και Μία Δραστηριότητες για Έξυπνα Παιδιά» αποτελεί ένα πολύτιμο εγχειρίδιο για μωρά και παιδιά έως 5 ετών βασισμένο στην πολύχρονη εμπειρία των κέντρων δημιουργικής απασχόλησης Gymboree.

Το Gymboree Play & Music έχει δημιουργήσει ψυχαγωγικά προγράμματα παιχνιδιού, μουσικής και τέχνης, για γονείς και παιδιά ηλικίας από νεογέννητα έως πέντε ετών. Βασισμένο σε ένα μείγμα που συνδυάζει θεωρίες ανάπτυξης του παιδιού στην προσχολική ηλικία και την πρακτική εμπειρία των πλέον 40 ετών, τα προγράμματα του Gymboree Play & Music λειτουργούν σε περισσότερα από 700 κέντρα και σε περισσότερες από 50 χώρες. Στο βιβλίο είναι συγκεντρωμένες 1000+1 ιδέες για να παίξετε με το παιδί σας μέχρι την ηλικία των 5 ετών, μέχρι δηλαδή να πάει σχολείο.

Τίτλος: Χίλιες και Μία Δραστηριότητες για Έξυπνα Παιδιά
ISBN: 978-960-605-090-9
Σελίδες: 240
Κατηγορία: Οικογενειακή Φροντίδα

Περιγραφή:

Ανακαλύψτε νέους τρόπους για να παίξετε με τα παιδιά!

Ο καλύτερος τρόπος να διαπαιδαγωγήσετε το παιδί με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο είναι το παιχνίδι. Στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα βρείτε πολλές διασκεδαστικές και πρωτότυπες ιδέες για παιχνίδι και μάθηση, κατάλληλες για παιδιά από 0 έως 5 ετών.

Είναι ένα πολύτιμο εγχειρίδιο για γονείς και παιδαγωγούς.

Συμβάλετε θετικά στην εξέλιξη του παιδιού, ενισχύοντας τη γνωστική, κινητική και συναισθηματική του ανάπτυξη, καθώς και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων. Προτρέψτε το παιδί να ασχοληθεί με δραστηριότητες που προτείνουν οι ειδικοί και είναι ιδανικές για γονείς και παιδιά. Δεν απαιτούν ιδιαίτερη προετοιμασία και μπορείτε να τις κάνετε στο σπίτι, στην ύπαιθρο, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας ή απλώς σε έναν κλειστό χώρο.

Επωφεληθείτε από την πολύχρονη εμπειρία μας, για να απολαύσετε δημιουργικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες με το παιδί σας. Και μην ξεχνάτε ότι το χαμόγελο και η αγκαλιά σας είναι η καλύτερη ανταμοιβή!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter