Αρχική InfoDad Ανακαλύψτε πώς θα γίνετε επιτυχημένος blogger στα Public Συντάγματος (6/6)

Ανακαλύψτε πώς θα γίνετε επιτυχημένος blogger στα Public Συντάγματος (6/6)

bloggerΤελευταία στριφογυρίζει στο μυαλό σας η ιδέα να φτιάξετε το δικό σας blog για να καταγράφετε και να μοιράζεστε δημοσίως τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας. Πώς όμως θα καταφέρετε να γίνετε ένας επιτυχημένος blogger που θα έχει απήχηση στο ψηφιακό κοινό; Αυτό ακριβώς θα μάθετε στο ξεχωριστό workshop “Πώς θα φτιάξετε το δικό σας blog” που διοργανώνουν από κοινού τα καταστήματα Public Συντάγματος και η Samsung.

Εφοδιαστείτε με μπλοκάκι σημειώσεων και δηλώστε συμμετοχή σε ένα σεμινάριο όπου σας δίνεται η δυνατότητα να μάθετε μυστικά και συμβουλές για να φτιάξετε το δικό σας blog, απευθείας από τους ειδικούς. Πετυχημένοι bloggers θα αναλύσουν όλα τα βήματα που χρειάζονται για να ξεκινήσετε και να συντηρήσετε με επιτυχία το δικό σας blog.

Το ραντεβού λοιπόν για τους υποψήφιους bloggers ορίζεται για την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 19:00, στη νέα αίθουσα εκδηλώσεων στα Public Συντάγματος. Η διάσημη μαγείρισσα, δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και blogger, Ελένη Ψυχούλη, με το www.pirouni.gr, θα σας εξηγήσει τους λόγους που την ώθησαν να δημιουργήσει το δικό της blog, ανοίγοντας ένα ακόμη κανάλι επικοινωνίας με το κοινό της. Η Άσπα Τσαμαδή, με το www.aspaonline.gr, σας αποκαλύπτει από πού αντλεί την έμπνευσή της, πώς κρατάει ενήμερο ένα από τα πιο αγαπημένα blog των γονιών και γιατί «η ζωή είναι πιο διασκεδαστική όταν τη μοιράζεσαι». Τέλος, ο tech expert Βαγγέλης Αλευρίτης, από το www.techpress.gr και www.allaboutandroid.gr, θα σας δείξει αναλυτικά όλα τα βήματα για να ξεκινήσετε το δικό σας blog και θα σας αποκαλύψει πώς το blogging γίνεται επάγγελμα.

Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής στο http://www.public.gr/blog-event και μόλις λίγα δευτερόλεπετα σας χωρίζουν από το να λάβετε μέρος στο blog workshop!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.