Αρχική InfoTeens Style Ανακαλύψτε τη καλοκαιρινή συλλογή Scuba Libre της Swatch!

Ανακαλύψτε τη καλοκαιρινή συλλογή Scuba Libre της Swatch!

SWATCHBANΗ Swatch φέτος το καλοκαίρι βουτάει με πάθος στη θάλασσα και υιοθετεί μια νέα ματιά για τη ζωή με ένα διαφορετικό ρολόι, το Scuba Libre: δεν είναι μόνο για δύτες, είναι και για όλους εμάς. Δεν υπάρχει όριο στη φαντασία μας όταν την αφήνουμε ελεύθερη να αποδράσει με ένα Scuba Libre: Φανταστείτε ότι πλέετε στους δρόμους της πόλης, επιβιβάζεστε σε ένα υποβρύχιο μετρό για να επιστρέψετε στο σπίτι σας, ή οδηγείτε κρατώντας το τιμόνι του κότερού σας στο κέντρο του Manhattan!

SWATCH4Η νέα συλλογή Scuba Libre δίνει φυσικά στους fans αυτό που ζητούν: Μεγάλους, ευκρινείς δείκτες με έντονα χρώματα που διευκολύνουν την ανάγνωση της ώρας όταν κολυμπάμε στο θαυμαστό κόσμο του βυθού. Στα συν του κάθε μοντέλου η περιστρεφόμενη στεφάνη, και το άνετο, σπορ λουράκι σιλικόνης.

Η συλλογή όμως απευθύνεται και στους οραματιστές που προτιμούν τη στεριά, όπου αυτό που μετράει είναι η εμφάνιση – ένα ρολόι sexy και κατάλληλο για την θάλασσα ταυτόχρονα: στα τρία από τα νέα μοντέλα είναι ορατά τα funky χρωματιστά μέρη του μηχανισμού μέσα από τις διαφανείς κάσες. Και για τους κυρίους που αγαπούν το urban στυλ αλλά έχουν έναν κρυφό πόθο για τη θάλασσα, υπάρχουν ακόμη περισσότερες επιλογές που αναδεικνύουν τις εμφανίσεις τους. Δυναμικός, άνετος, και υπεύθυνος, ένας πραγματικός ναυτικός ξέρει τι θέλει και το αποκτά, τόσο κάτω όσο και πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας…

Η προτεινόμενη λιανική τιμή των μοντέλων Scuba Libre είναι 70€

swatch-scuba-libre


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter