Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή παιχνιδιών Chicco στα Καταστήματα Μουστάκας!

Η νέα συλλογή παιχνιδιών Chicco, πλήρως ανανεωμένη, περιλαμβάνει παιχνίδια κατάλληλα για ηλικίες από 0 μηνών έως 6 ετών. Για άλλη μια φορά η Chicco εγγυάται μέγιστη ασφάλεια και ποιότητα, γιατί όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο καλό και ποιοτικό παιχνίδι.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει εκτός από κουδουνίστρες και παιχνίδια κούνιας, εκπαιδευτικά παιχνίδια για εκμάθηση στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, παιχνίδια δραστηριοτήτων, παιχνίδια με οχήματα και γκαράζ και είναι πλέον διαθέσιμη και στα Καταστήματα Μουστάκας!

Παιχνίδι κούνιας «Κοντά στα Αστέρια»
Παιχνίδι κούνιας «Κοντά στα Αστέρια»

Ένας πρωτοποριακός προβολέας, ειδικά σχεδιασμένος ώστε να γαντζώνεται με ασφάλεια στην κούνια. Διαθέτει προβολή με αυτόματη εναλλαγή χρωμάτων, 3 τρόπους χρήσης (νυχτερινή προβολή, χαλαρή προβολή και φωτάκι νυκτός) και αισθητήρα ήχου που ενεργοποιείται μόλις το παιδί κλάψει.

Γυμναστήριο Duo
Γυμναστήριο Duo

Το Γυμναστήριο Duo είναι ένα σημαντικό παιχνίδι δραστηριοτήτων, όπου το παιδί εξασκείται στο συντονισμό των πρώτων του κινήσεων, καθώς το προσελκύουν τα φώτα, οι ήχοι και τα χρώματα. Διαθέτει 2 θέσεις για παιχνίδι, μπρούμυτα ή ανάσκελα, όπου υπάρχει και μια ειδική δραστηριότητα για τα ποδαράκια του.

Fiat 500 Σύστημα Οδήγησης
Fiat 500 Σύστημα Οδήγησης

Γίνε πρωταθλητής με το Σύστημα Οδήγησης Fiat 500! Το παιδί διασκεδάζει, οδηγώντας όπως η μαμά και ο μπαμπάς χάρη στο τιμόνι με τις δραστηριότητες, το λεβιέ ταχυτήτων και τα πετάλια. Το τιμόνι διαθέτει ένα συναρπαστικό κέντρο δραστηριοτήτων με προβολή διαδρομών, με επιλογή ανάμεσα σε 2 ταχύτητες, φώτα και ήχους πραγματικού αυτοκινήτου. Διαθέτει 3 θέσεις ρύθμισης του καθίσματος ανάλογα με το ύψος του παιδιού. Βελτιώνει τη λογική σκέψη και τις γνωστικές του δεξιότητες.

Εκπαιδευτικό τηλέφωνο με Ζωάκια
Εκπαιδευτικό τηλέφωνο με Ζωάκια

Ένα εκπαιδευτικό τηλέφωνο του οποίου ο σχεδιασμός και το περιεχόμενο έχει εμπνευσθεί από τα τηλέφωνα των μεγάλων. Τα 6 χαριτωμένα ζωάκια στις εικόνες της μεγάλης οθόνης βοηθούν το παιδί να μάθει τις πρώτες του λέξεις στα ελληνικά και στα αγγλικά. Διαθέτει 24 διαφορετικούς παιδικούς ρυθμούς, τραγούδια, φωνές ζώων και αστείους ήχους. Διδάσκει τους πρώτους αριθμούς, τις μέρες τις εβδομάδας, προσανατολισμό, τα πρώτα γράμματα, φωνές ζώων, πώς να συστήνονται, ενώ προσφέρει πολλή διασκέδαση ακούγοντας μουσική και βγάζοντας φωτογραφίες. Με 6 κουμπιά με LED φωτισμό και 1 κουμπί κλήσης που προσομοιάζει κλήσεις με τα 6 ζωάκια.

Εκπαιδευτικό τραπέζι Μεγαλώνω & Μαθαίνω
Εκπαιδευτικό τραπέζι Μεγαλώνω & Μαθαίνω

Διδάσκει τις πρώτες λέξεις και διασκεδάζει το παιδί σας με ήχους και τα ποιήματα που σχετίζονται με τον κόσμο της μαγειρικής, την κηπουρική, την τέχνη και τη μουσική. Χάρη στα πολλά αποσπώμενα στοιχεία, τα παιδί μπορεί να παίξει διαφορετικούς ρόλους και να μιμείται τους μεγάλους. Έτσι, η εκμάθηση γλωσσών γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική! Με περισσότερες από 60 λέξεις, φράσεις, τραγούδια, διασκεδαστικούς ήχους και δραστηριότητες!

Επειδή τα παιδιά που ανακαλύπτουν τoν κόσμο μέσα από το παιχνίδι είναι ευτυχισμένα παιδιά!