Ανακαλύψτε τις αμέτρητες δυνατότητες της κάμερας του νέου Huawei P9

Το να κατορθώσεις να αιχμαλωτίσεις μία «αποφασιστική στιγμή» της καθημερινότητάς σου απαιτεί αυτόματη εστίαση με ταχύτητα και ακρίβεια. Χωρίς αυτή, το πλάνο που θα καταγράψεις θα είναι θολό ή η συνολική εικόνα θα διαφοροποιηθεί πολύ πριν επιτύχεις τη σωστή εστίαση. Εξίσου σημαντικός παράγοντας είναι και το βάθος του πεδίου, του οποίου πρέπει να διατηρείς τον πλήρη έλεγχο για την επίτευξη εντυπωσιακών εικόνων με τη βοήθεια ενός φίλτρου bokeh. Αυτό βοηθάει έναν φωτογράφο να εστιάσει την προσοχή του θεατή στο βασικό θέμα μιας φωτογραφίας, καθώς η εικόνα που καταγράφεται αποκτά μία επαγγελματική διάσταση.

Όμως, για να φθάσει κάποιος στη φωτογραφική επιτυχία απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η ποιότητα της εικόνας και οι προηγμένες λειτουργίες της κάμερας μέσω της οποίας θα καταγραφεί η πραγματική εικόνα. Έτσι, για να έχεις εντυπωσιακές φωτογραφίες, άξιες θαυμασμού χρειάζεται η γρήγορη και ακριβής αυτόματη εστίαση που αποτελεί το αναγκαίο εργαλείο ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μοναδικό. Η εστίαση της κάμερας δεν μπορεί να είναι πολύ αργή ή να αποκλίνει σε διαφορετικό σημείο από εκεί που πρέπει. Ένας φωτογράφος για να μπορέσει να αιχμαλωτίσει «την αποφασιστική στιγμή» όταν χρειάζεται, η λεπτομέρεια στην εικόνα πρέπει να είναι υψηλού επιπέδου και να μην αποτυπώνεται θολά.

Υβριδική αυτόματη εστίαση

Το Huawei P9 διαχειρίζεται τρεις τεχνολογίες που εγγυώνται γρήγορη και ακριβή λειτουργία του συστήματος ελέγχου εστίασης, ανεξάρτητα από τις συνθήκες λήψης. Αυτές είναι η αντίθεση, το βάθος και η αυτόματη εστίαση λέιζερ. Η τεχνολογία ανίχνευσης της αντίθεσης εγγυάται υψηλά επίπεδα ακρίβειας. Το smartphone έχει τη δυνατότητα να υπολογίζει την τοπική αντίθεση, να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις και να πραγματοποιεί τη μέτρηση επανειλημμένα, μέχρις ότου η τοπική αντίθεση είναι στο υψηλότερο επίπεδο, κάτι που σημαίνει τέλεια ρύθμιση της εστίασης. Όταν δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός, η τεχνολογία λέιζερ αναλαμβάνει «πρωτοβουλία», ενώ το βάθος του συστήματος μέτρησης λειτουργεί καλά όταν το αντικείμενο κινείται γρήγορα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr