Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Ανακαλύψτε τις «Κουζίνες του Κόσμου» μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής

Ανακαλύψτε τις «Κουζίνες του Κόσμου» μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής

Η Καθημερινή και ο Γαστρονόμος ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο ανακαλύπτοντας γεύσεις, μαθαίνοντας τεχνικές και εξερευνώντας σε βάθος εθνικές κουζίνες.

Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού, η Καθημερινή και ο Γαστρονόμος παρουσιάζουν τη σειρά «Κουζίνες του Κόσμου», ξεκινώντας με την Ιταλία και συμπεριλαμβάνοντας την Ισπανία, τη Γαλλία αλλά και την Περσία, την Ταϋλάνδη κ.α.

Κάθε βιβλίο, μετά από μια συναρπαστική εισαγωγή με πληροφορίες για την κουζίνα κάθε χώρας, περιλαμβάνει περίπου 100 αντιπροσωπευτικές συνταγές. Οι μεταφράσεις και η προσαρμογή στην ελληνική γλώσσα έγιναν από έμπειρους μεταφραστές, λαμβάνοντας υπ' όψιν την ελληνική πραγματικότητα. Οι έμπειροι συντάκτες του Γαστρονόμου είχαν την επιμέλεια των κειμένων, αλλά και την ευθύνη για την εκτέλεση, δοκιμή και επιβεβαίωση των συνταγών!

Δέκα βιβλία μεγάλων εκδοτικών οίκων, περισσότερες από 1.000 συνταγές διάσημων συγγραφέων μαγειρικής, με την επιμέλεια της ομάδας του Γαστρονόμου!

Το ταξίδι ξεκινά την Κυριακή 25/9 από την Ιταλία με πίτσες, μακαρονάδες, ριζότι και άλλες συναρπαστικές ιταλικές συνταγές.!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.