Αρχική Deco Ανακαλύψτε το δικό σας αστέρι στις συλλογές της Nef-Nef Homeware

Ανακαλύψτε το δικό σας αστέρι στις συλλογές της Nef-Nef Homeware

Η NEF-NEF του 21ου αιώνα είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία που κατέχει ηγετικό ρόλο στο χώρο των λευκών ειδών, με επώνυμα προϊόντα άριστης σχέσης τιμής και ποιότητας. Επενδύει διαρκώς στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων, υπηρεσιών και νέων τεχνολογιών, σεβόμενη τους συνεργάτες της, τους καταναλωτές και το περιβάλλον.

Τα αστέρια «λάμπουν» στις διαφορετικές συλλογές της NEF-NEF Homeware, γεμίζοντας κάθε χώρο του σπιτιού με αισιοδοξία! Στο καθιστικό, οι κουβέρτες Night Stars με τη soft γούνα είναι ιδανικές για χαλάρωση και cocooning, ενώ αστέρια σε ζωηρά χρώματα πρωταγωνιστούν σε διακοσμητικά μαξιλάρια.

STELLAR ROOM

Στο υπνοδωμάτιο οι πανάλαφρες και απαλές fleece κουβέρτες προσφέρουν ζεστασιά. Στο μπάνιο η συλλογή πετσετών Amaze, σε συνδυασμό με κουρτίνες και ταπέτα σε stylish χρώματα, πλημμυρίζει με αστέρια τις οικογενειακές στιγμές!

JUNIOR STELLAR

BABY COSMO BLANKETS

Τα πιτσιρίκια τα λατρεύουν, γι αυτό θα τα βρείτε να επαναλαμβάνονται και στις κουβέρτες αγκαλιάς και κούνιας Cosmo, αλλά και στις κουβέρτες Stellar για το Junior δωμάτιο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.