Αρχική InfoTeens Νέα Ανακαλύψτε «τo μυστικό της ζωής» σε μια επιστημονική παράσταση αφήγησης στο Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών (30/11)

Ανακαλύψτε «τo μυστικό της ζωής» σε μια επιστημονική παράσταση αφήγησης στο Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών (30/11)

Το μυστικό της ζωήςΜε αφορμή τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ακαδημαϊκής Κληρονομιάς 2014 με θέμα «Patterns of Arts and Science» που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ακαδημαϊκής Κληρονομιάς UNIVERSEUM, το Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών παρουσιάζει την επιστημονική παράσταση αφήγησης «To Μυστικό της Ζωής» από τη Ναυσικά Καψαλά, βιολόγο, αφηγήτρια και υποψήφια διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 12:30 το μεσημέρι. Με αφετηρία αντικείμενα των συλλογών του Μουσείου, η παράσταση αφηγείται την ιστορία της ανακάλυψης της δομής της διπλής έλικας του DNA και απευθύνεται σε ενήλικες και εφήβους. Πριν την παράσταση θα πραγματοποιηθεί σύντομη ξενάγηση στη μόνιμη έκθεση του Μουσείου.

Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 368 9502 – 06

Είσοδος ελεύθερη

Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών
Θόλου 5, Πλάκα
2103689500-10


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.