Αρχική Νέα Ανακαλύπτοντας την... Ελληνική Παιδεία σε ένα open day γεμάτο δραστηριότητες (5/4)

Ανακαλύπτοντας την... Ελληνική Παιδεία σε ένα open day γεμάτο δραστηριότητες (5/4)

openday-big

Με σύνθημα το "Μαμά, μπαμπά, έλα να παίξουμε" τα εκπαιδευτήρια Ελληνική Παιδεία, στο συγκρότημα του Ηρακλείου (Πρασίνου Λόφου & Ελληνικής Παιδείας, Ηράκλειο Αττικής), μάς καλούν το Σάββατο 5/4 σε μια επίσκεψη γνωριμίας με το σχολείο, αλλά και σε μιασυνάντηση, όπου το παιχνίδι και οι γνώσεις θα γίνουν το όχημα για μια ξεχωριστή μέρα, γεμάτη όμορφη, ουσιαστική αναψυχή για τα παιδιά και τους γονείς.

Η μέρα μας, που θα ξεκινήσει στις 10.00, θα περιλαμβάνει διαφορετικές  αθλητικές δραστηριότητες (τα παιδιά μπορούν να έρθουν με τα ποδήλατά τους και να απολαύσουν ποδηλασία στην τεράστια αυλή του σχολείου πάνω από το δάσος), ενώ στη συνέχεια ομάδες γονιών και παιδιών, με αθλητική περιβολή κατά προτίμηση θα κατέβουν στο δάσος για να ανακαλύψουν το χαμένο θησαυρό.

Πέρα όμως από τις αθλοπαιδειές, τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε παιχνίδια γνώσεων στα εργαστήρια σπουδών που θα γίνονται στη διάρκεια της ημέρας και θα αφορούν τους υπολογιστές, τις ξένες γλώσσες, τα εικαστικά. Και φυσικά οι γονείς δεν θα μείνουν αμέτοχοι σε όλα αυτά, αλλά θα συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο ώστε αυτή η συνάντηση να μείνει αξέχαστη σε όλους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.