Αρχική InfoDad Ανάκληση αυτοκινήτων JEEP Compass– Patriot για επαναπρογραμματισμό ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου

Ανάκληση αυτοκινήτων JEEP Compass– Patriot για επαναπρογραμματισμό ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου

jeep-patriotΠρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων JEEP Compass- Patriot (τύπος PK ετών κατασκευής 2010- 2012) εκτελεί η εταιρεία LANCIA JEEP ΕΛΛΑΣ ΑΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων JEEP στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Η ανάκληση αφορά 111 οχήματα, σε ορισμένα εκ των οποίων απαιτείται να γίνει επαναπρογραμματισμός τής ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου των μέσων παθητικής προστασίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, ενημερώθηκαν εγγράφως με προσωπική επιστολή, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της LANCIA JEEP ΕΛΛΑΣ ΑΕ για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς οικονομική τους επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας LANCIA JEEP ΕΛΛΑΣ ΑΕ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.