Αρχική InfoDad Ανάκληση αυτοκινήτων Volkswagen Tiguan

Ανάκληση αυτοκινήτων Volkswagen Tiguan

2012-Volkswagen-Tiguan-front-view-623x389H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενική Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου και τη Διεύθυνση Τεχνολογίας Οχημάτων, εκτελεί πρόγραμμα ελέγχου αυτοκινήτων VW Tiguan.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 2.895 οχήματα που παρήχθησαν από 04.10.2007 έως 31.10.2008, στα οποία ενδέχεται ο σωλήνας υποπίεσης να γλιστρήσει από τη σύνδεση στην πολλαπλή εισαγωγής και να επηρεάσει την υποβοήθηση πέδησης.

Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί στην Ελλάδα μεμονωμένες αντίστοιχες περιπτώσεις.

Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία ενημέρωσης των ιδιοκτητών των ανωτέρω οχημάτων, μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service Volkswagen της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι Καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την «24ωρη Γραμμή επικοινωνίας Volkswagen» στο τηλέφωνο 210 9981100.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.