Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Aνάκληση γνωστής παιδικής τροφής από τον Ε.Ο.Φ.

Aνάκληση γνωστής παιδικής τροφής από τον Ε.Ο.Φ.

shutterstock_44964787Την ανάκληση της παρτίδας L13219 της παιδικής τροφής Bio Babybrei Hirse, της παρτίδας L14103 της παιδικής τροφής Bio Babybrei Hirse mit Reis και της παρτίδας L13239 της παιδικής τροφής Bio Babybrei Hirse Apfel-Birne, διότι ανιχνεύτηκε η δραστική ουσία ατροπίνη σε περιεκτικότητα πέρα από τα ανώτατα όρια τα οποία έχουν καθορισθεί από την EFSA (0,025μg/kg – ppb) και δεν θεωρούνται ασφαλή για την υγεία των καταναλωτών.

holle-bio-babybrei-hirse-apfel-birne-250g

Τα παραπάνω αναφερθέντα προϊόντα είναι της εταιρείας HOLLE Ελβετίας και παράγονται από την εταιρεία Holle Baby Food GmbH Serviceburo, Γερμανίας. Διανεμήθηκαν από την Pax An Naturwarenhandels GmbH, Γερμανίας (παρτίδες L13219 και L14103), και από τις εταιρείες Weiling GmbH και Okoring Handels GmbH, Γερμανίας (παρτίδα L13239).

Η απόφαση αποτελεί προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας. Όσοι έχουν πραγματοποιήσει τη διάθεση των προϊόντων στην Ελλάδα οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους πελάτες τους, προκειμένου να τα αποσύρουν από την αγορά, ενημερώνοντας σχετικά τον ΕΟΦ.

7640104952190 (1)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter