Αρχική Νέα Ανάκληση παιδικής ζώνης από τα Η&Μ

Ανάκληση παιδικής ζώνης από τα Η&Μ

MODS_500x350Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία Η&Μ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί ανάκληση ζώνης που πωλείται μαζί με παιδικό παντελόνι για μικρά κορίτσια.

Πρόκειται για πλαστική ζώνη με φιόγκο και μεταλλικά μέρη, που διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις, με κωδικούς (identification number): Ρ/Ν 01898218, Ρ/Ν 01716997, 978210. Η ανάκληση  αφορά 1287 ζώνες, που πωλούνται μαζί με το παντελόνι στα μεγέθη 92 και 98.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές να αφαιρέσουν το συγκεκριμένο μέρος και να σταματήσουν τη χρήση του άμεσα. Επίσης, παρακαλούνται να επιστρέψουν τη ζώνη ή το παντελόνι μαζί με τη ζώνη σε οποιοδήποτε Η&Μ κατάστημα, ώστε να εισπράξουν πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τα μεταλλικά μέρη που κρατούν ενωμένα τη ζώνη και το παντελόνι μπορούν να σπάσουν σε μικρότερα κομμάτια. Όπως είναι γνωστό τα μικρά κομμάτια εγκυμονούν κίνδυνο πνιγμού, κατάποσης και φραγής της αναπνευστικής οδού για παιδιά κάτω των 3 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Η&Μ στο τηλέφωνο 2166004033 (κα. Φραγκιουδάκη Έφη) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info.gr@hm.com.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.