Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Ανακυκλώστε το μπουκάλι και κάντε το φτυάρι για την παραλία!

Ανακυκλώστε το μπουκάλι και κάντε το φτυάρι για την παραλία!

shovel-in-sandΤα παιδιά δεν πάνε ποτέ στην παραλία χωρίς το κουβαδάκι και το φτυαράκι τους. Πρόκειται για δύο καλοκαιρινά gadgets που χαρίζουν απίθανες στιγμές παιχνιδιού και γέλιου. Εάν ξεμείνατε από φτυαράκι, ακολουθήστε τις οδηγίες μας και δείτε πώς μπορείτε να μεταμορφώσετε το πλαστικό μπουκάλι του απορρυπαντικού στο πολυπόθητο φτυάρι της παραλίας.

Θα χρειαστείτε:

ένα πλαστικό μπουκάλι απορρυπαντικού

μαρκαδόρο

κοπίδι

Αφού ξεπλύνετε πολύ καλά το μπουκάλι από το περιεχομένο του θα πάρετε ένα μαρκαδόρο και θα κάνετε το περίγραμμα του χερουλιού του (όπως δείχνει και η φωτογραφία). Μετά με το κοπίδι ή με το ψαλίδι θα το κόψετε και θα έχετε ένα καινούργιο φτυάρι! Καλά παιχνίδια στην άμμο!

make-an-easy-milk-jug-shovel


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.