Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Ανανεωμένη από σήμερα η ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Ανανεωμένη από σήμερα η ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Σε λειτουργία τίθεται από σήμερα η ανανεωμένη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Με στόχο τη συχνή διάδραση μεταξύ υπουργείου, μαθητών και εκπαιδευτικών, η νέα ιστοσελίδα φιλοδοξεί να παρέχει «πρόσφορο έδαφος» για την παρουσίαση και την προβολή σχολικών δραστηριοτήτων, καινοτομιών και εκδηλώσεων, αλλά και μία πλατφόρμα εύκολης ενημέρωσης για τα θέματα του υπουργείου (εγκύκλιοι, νόμοι, νομοσχέδια κ.λπ.).

Για αυτόν τον λόγο, το υπουργείο αποκτά και σελίδα στο facebook και κανάλι στο youtube, «ώστε να ενισχυθεί η διαδραστική διαδικασία», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Σκοπός μας είναι μία σελίδα ζωντανή, δροσερή με εύκολη και ευχάριστη περιήγηση. Ένας φιλικός τόπος συνάντησης όλου του εκπαιδευτικού κόσμου αλλά και των πολιτών» προσθέτει το υπουργείο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πλοηγηθούν στη νέα ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.minedu.gov.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.