Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Ανανεώνουμε τα μολύβια μας με τη τεχνική του decoupage

Ανανεώνουμε τα μολύβια μας με τη τεχνική του decoupage

pennor7Η τεχνική της διακόσμησης με χαρτοπετσέτα (decoupage) είναι μια άγνωστη σε πολλούς διαδικασία που όμως μας δίνει τη δυνατότητα να ανανεώσουμε τα υπάρχοντά μας δίνοντας τους μια νέα πινελιά! Eνόψει της σχολικής χρονιάς σας δείχνουμε πώς μπορείτε να διακοσμήσετε τα μολύβια των παιδιών και να τα κάνετε να μοιάζουν σαν καινούργια.

Τι θα χρειαστείτε

μολύβια

χαρτοπετσέτες με πολύχρωμα σχέδια

πινέλο

κόλλα decoupage

γυαλόχαρτο

μανταλάκια

pennor10Κόψτε ένα κομμάτι χαρτοπετσέτας αρκετό για να καλύψει το μολύβι και αφαιρέστε προσεκτικά τα 2 κάτω φύλλα καθώς θα σας χρειαστεί μόνο το πρώτο φύλλο που έχει το  σχέδιο. Εν συνεχεία, με ένα γυαλόχαρτο, τρίψτε την επιφάνεια του μολυβιού ούτως ώστε η κόλλα να κολλήσει καλύτερα. Χρησιμοποιώντας το μανταλάκι ως λαβή για το πινέλο μπορείτε να περάσετε προσεκτικά το μολύβι με κόλλα. Τοποθετήστε προσεκτικά την χαρτοπετσέτα πάνω στο μολύβι και με το πινέλο αρχίστε να την στρώνετε σιγά σιγά πάνω στην επιφάνεια του μολυβιού. Πρέπει το πινέλο να έχει αρκετή κόλλα για να μην στεγνώσει και σκίσει την χαρτοπετσέτα. Όταν κολλήσετε την χαρτοπετσέτα, στερεώστε  τα μολύβια με μανταλάκια και αφήστε τα να στεγνώσουν για τουλάχστον μια ώρα.  Όταν στεγνώσουν καλά τα μολύβια μπορείτε να τα ξύσετε  κανονικά με την ξύστρα  καθώς η χαρτοπετσέτα φεύγει μαζί με το ξύσμα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.