Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ανανεώνουμε τη βιβλιοθήκη μας χωρίς να ξοδέψουμε ούτε 1 ευρώ!

Ανανεώνουμε τη βιβλιοθήκη μας χωρίς να ξοδέψουμε ούτε 1 ευρώ!

books1Η Κοσμητεία και η Βιβλιοθήκη της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ. διοργανώνουν, για 4η συνεχή χρονιά, το ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων, cd’s και dvd’s, με «Πάρε – Δώσε». Το παζάρι θα πραγματοποιείται στον προαύλιο χώρο του Πύργου της Παιδαγωγικής μέχρι και την Παρασκευή 9 Μαΐου καθημερινά 12:00 με 15:00.

Το «Πάρε – Δώσε» είναι μια πρώτης τάξεως αφορμή να διαβάσουμε καινούργια βιβλία, αφού λόγω κρίσης δε μπορούμε να τα αγοράσουμε, να δώσουμε νέα ζωή στα παλιά μας βιβλία που βρίσκονται ξεχασμένα σε ράφια, βιβλιοθήκες και υπόγεια, να ανακαλύψουμε βιβλία που δεν είχαμε αναζητήσει ποτέ, να μοιραστούμε τα διαβάσματα αλλά και τα ακούσματά μας, να συναντήσουμε άλλους βιβλιόφιλους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.