Ανανεώνουμε το παιδικό γραφείο με τα πιο μοντέρνα έπιπλα της αγοράς

Φοινικας9Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και πρωταρχικό μέλημα όλων των μαμάδων είναι να παρέχουν στα παιδιά τους ένα ήσυχο, μοντέρνο και πάνω από όλα χρηστικό και άνετο περιβάλλον, όπου θα μπορούν να διαβάσουν με απόλυτη συγκέντρωση και ηρεμία.

VerdeΤα έπιπλα Σαργκάνη πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και εντυπωσιάζουν με τα καλαίσθητα και πρωτότυπα παιδικά γραφεία σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων τόσο για το κοριτσίστικο όσο και για το αγορίστικο δωμάτιο.

Όλα τα έπιπλα είναι ελληνικής προέλευσης, κατασκευασμένα με οικολογικά υλικά χωρίς χρήση τοξικών, ενώ μπορείτε να τα παραγγείλετε στις διαστάσεις που επιθυμείτε ώστε να ταιριάζουν στο χώρο σας.

PrinceΗ δραστηριότητα της εταιρείας Σαργκάνη στο χώρο του επίπλου ξεκίνησε το 1978 συνεργαζόμενη με μεγάλες εταιρείες κατασκευής επίπλου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το μεράκι και η αγάπη για το ποιοτικό έπιπλο αποτελούν βασική προτεραιότητα για την επιλογή και το σχεδιασμό συλλογών με μοναδικά κομμάτια, προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Line

Bimba

Fiore

Έπιπλα Σαργκάνη
Λεωφόρος Φυλής 80, Καματερό
Τηλ. 210 2384983
www.sargani.gr