Αρχική InfoTeens Style Ανανέωσε το παλιό σου τζάκετ!

Ανανέωσε το παλιό σου τζάκετ!

485259_345176725590716_1517253460_n Άνοιξες τη ντουλάπα σου και διαπίστωσες ότι το αγαπημένο σου τζάκετ πλέον δεν είναι τόσο μοντέρνο όσο τον πρώτο καιρό και δύσκολα πλέον προσαρμόζεται στο στιλ σου. Πριν βιαστείς να το πετάξεις, σκέψου μήπως μπορείς να του αναεώσεις την όψη με την προσθήκη ορισμένων διακοσμητικών στοιχείων. Δείτε βήμα βήμα πώς το χιλιοφορέμενο τζάκετ αποκτά μια πιο ανάλαφρη εικόνα.

Τι θα χρειαστείς

τζάκετ

πολύχρωμα κουμπιά

Floral ύφασμα

πολύχρωμες διακοσμητικές  κορδέλες

βελόνα

κλωστή

Αρχικά, θα σχεδιάσετε ένα μεγάλο αστέρι στο Floral ύφασμα και εν συνεχεία θα κόψετε προσεκτικά το περίγραμμα. Θα ράψετε το αστέρι στο κέντρο της πίσω πλευράς του τζάκετ. Μπορείτε να σχεδιάσετε και να κόψετε ένα επιπλέον αστέρι, μικρότερο από το προηγούμενο, και να το ράψετε στο ύψος της καρδιάς. Στα σημεία όπου υπάρχουν τα φερμουάρ θα περάσετε μέσα από το άκρο του κουμπώματος τις διακοσμητικές κορδέλες και θα αντικαταστήσετε τα παλιά κουμπιά με τα καινούργια πολύχρωμα. Στις εξωτερικές ραφές των τσεπών μπορείτε να γαζώσετε επιπλέον κορδέλες. Μπορείτε να του βάλετε και επιπλέον προσθήκες ανάλογα με το στιλ που επιθυμείτε και τα υλικά που έχετε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.