Αρχική InfoTeens Νέα Αναστασία Σκουφή: «Σάρωσε» στις Πανελλαδικές με 19.571 μόρια και στοχεύει στη Νομική Αθηνών

Αναστασία Σκουφή: «Σάρωσε» στις Πανελλαδικές με 19.571 μόρια και στοχεύει στη Νομική Αθηνών

tromaktiko1Η ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελληνίων εξετάσεων έβαλε τέλος στην αγωνία χιλιάδων μαθητών που διεκδικούν μια θέση στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Ανάμεσα σε αυτούς με τις υψηλότερες βαθμολογίες βρίσκεται και η Αναστασία Σκουφή, μαθήτρια του Αρσακείου Εκάλης, η οποία συγκέντρωσε 19.571 μόρια και ήδη προετοιμάζεται για τις σπουδές της στη Νομική Αθηνών.

Η Αναστασία σε συνέντευξή της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι πολύ ωραία από τα αποτελέσματα. Δεν το περίμενα ακριβώς, ωστόσο, επιβραβεύθηκαν οι κόποι μου».

Στο κλασικό ερώτημα «Πολύ διάβασμα ή απλά σωστό πρόγραμμα» η Αναστασία απαντάει πως χρειάζονται και τα δύο. Το πρόγραμμα βοηθάει, αλλά σίγουρα χρειάζεται και πολύ διάβασμα.

Η ίδια, πάντως, τονίζει ότι τα θέματα της θεωρητικής κατεύθυνσης δεν ήταν τόσο εύκολα όσο παρουσιάστηκαν, ωστόσο, ο βαθμός δυσκολίας τους ήταν τέτοιος που «βοήθησε» όσους είχαν πραγματικά διαβάσει να διακριθούν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.