Αρχική Νέα Αναστέλλει τη λειτουργία του μετά από 40 χρόνια το θέατρο Πόρτα

Αναστέλλει τη λειτουργία του μετά από 40 χρόνια το θέατρο Πόρτα

9280bec10ebb2ce1f013442875330dfdΑναστέλλει τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν τη λειτουργία του το θέατρο «Πόρτα», που εδώ και τέσσερις δεκαετίες στέγασε το καλλιτεχνικό όραμα της Ξένιας Καλογεροπούλου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη μοναδική της παιδική σκηνή, τη «Μικρή Πόρτα».

«Θα το κλείσουμε για ένα χρόνο για να πάρουμε κουράγιο», αναφέρει σε δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Ξένια Καλογεροπούλου και υποστηρίζει πως «επειδή πια το θέατρο για παιδιά έχει γίνει κάπως περίεργο, με όλα αυτά τα θεάματα, θέλουμε να το ψάξουμε πριν ξαναξεκινήσουμε».

websiteΟι λόγοι που οδήγησαν στο να μπει προσωρινά λουκέτο στο θέατρο- σύμφωνα με την ηθοποιό- είναι «και οικονομικοί». «Παίρναμε επιχορήγηση επί σειρά ετών και τώρα δεν παίρνουμε πια. Είχαμε συνηθίσει να κάνουμε τη δουλειά μας «ακριβά», ν' ανεβάζουμε απαιτητικές παραγωγές, να πληρώνουμε καλά και να κάνουμε αυτό που πιστεύουμε. Πέσαμε έξω σίγουρα. Ελπίζω να καταφέρουμε ν' ανοίξουμε σύντομα, αφού πρώτα το ψάξουμε ώστε να είμαστε πιο σίγουροι για κάποια καινούρια πράγματα».

Ας ελπίσουμε το αρνητικό κλίμα να αναστραφεί και το θέατρο που χάρισε απλόχερα μοναδικές θεατρικές στιγμές σε γενιές παιδιών να επανέλθει δριμύτερο στο καλλιτεχνικό στερέωμα και να προσφέρει ακόμη περισσότερα στη θεατρική παιδεία του τόπου μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.