Αρχική Νέα Αναστολή λειτουργίας μέρους των παιδικών χαρών στο Δήμο Αμαρουσίου

Αναστολή λειτουργίας μέρους των παιδικών χαρών στο Δήμο Αμαρουσίου

paidikh_xara

Με βάση την πρόσφατη με αρ. 18239/5-5-2014 (ΦΕΚ Β’ 1289 /21-5-2014) απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών σχετικά με το χρονοδιάγραμμα πιστοποίησης των παιδικών χαρών σε όλους τους Δήμους της χώρας, αναστέλλεται προσωρινά από σήμερα 1 Ιουλίου 2014 η λειτουργία μέρους παιδικών χαρών του Δήμου Αμαρουσίου.

Η αναστολή δεν αφορά στο σύνολο των παιδικών χαρών του Δήμου Αμαρουσίου αλλά μόνον στις παιδικές χαρές για τις οποίες δεν κατέστη εφικτή η ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης της ασφαλούς λειτουργίας τους λόγω των ασφυκτικών χρονικών περιθωρίων που τέθηκαν από την παραπάνω Υπουργική Απόφαση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.