Αρχική InfoSchool Δημοτικό Αναβαθμίστηκαν επιτυχώς 5 σχολεία της Γλυφάδας

Αναβαθμίστηκαν επιτυχώς 5 σχολεία της Γλυφάδας

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η δεύτερη φάση εργασιών στις σχολικές μονάδες του Δήμου Γλυφάδας. Στην πρώτη φάση, που ολοκληρώθηκε το φθινόπωρο, έγινε μεταξύ άλλων συντήρηση στην πλειοψηφία των σχολείων, ενίσχυση του φωτισμού με αντικατάσταση παλαιών φωτιστικών και λαμπτήρων με ενεργειακούς (LED), αποκατάσταση ζημιών και φθορών, ανακαίνιση χώρων υγιεινής, ανακατασκευή γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ, φύτευση νέων δέντρων και κλάδεμα παλιών, συντήρηση πρασίνου.

Στη δεύτερη φάση, που είναι σε εξέλιξη, βάφονται τα σχολεία και παράλληλα αποκαθίστανται οι όποιες φθορές. Ειδικότερα:

IMG_7043

Στο 5ο Δημοτικό σχολείο Γλυφάδας, βάφτηκαν 20 αίθουσες διδασκαλίας, η αίθουσα εκδηλώσεων και το γυμναστήριο του σχολείου.

Στο 14ο Δημοτικό σχολείο Γλυφάδας, βάφτηκαν όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και τα κλιμακοστάσια.

Στο 7ο Γυμνάσιο Γλυφάδας, βάφτηκαν 20 αίθουσες διδασκαλίας και το γραφείο καθηγητών.

Στο 8ο Γυμνάσιο Γλυφάδας, βάφτηκαν όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και τα κλιμακοστάσια.

IMG_7046

Στο 4ο Λύκειο Γλυφάδας, βάφτηκαν 34 εσωτερικές πόρτες και ένας διάδρομος του ισογείου.

Στο Γυμναστήριο του 5ου Γυμνασίου – Λυκείου (Άγιος Τρύφωνας), βάφτηκαν οι εσωτερικοί χώροι, τα κλιμακοστάσια και οι κερκίδες.

IMG_7044

«Μέσα στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση και οι κεφαλαιακοί περιορισμοί, πράττουμε το καθήκον μας απέναντι στην εκπαιδευτική κοινότητα και λαμβάνουμε κάθε δυνατή μέριμνα για να είναι το περιβάλλον διδασκαλίας ασφαλές και λειτουργικό για μαθητές, δασκάλους και καθηγητές. Καλούμε τα παιδιά και τους διδάσκοντες να προστατεύσουν τα ανακαινισμένα σχολεία της πόλης μας από ζημιές και φθορές και να βοηθήσουν ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα πολιτισμένο περιβάλλον γνώσης και μάθησης», τόνισε ο Δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

«Τα παιδιά μας πρέπει να φοιτούν σε ένα όμορφο, καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον. Εργαζόμαστε όλοι μαζί, με κοινό όραμα, την αναβάθμιση όλων των σχολικών κτιρίων του Δήμου Γλυφάδας», δήλωσε σχετικά η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Άννυ Καυκά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.