Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Αναζητώντας το δικό μου ρυθμό»: Εργαστήριο πολύτεχνης έκφρασης, στο αβγό του μουσικού χωριού

«Αναζητώντας το δικό μου ρυθμό»: Εργαστήριο πολύτεχνης έκφρασης, στο αβγό του μουσικού χωριού

avgo-logo-ffΕργαστήριο πολύτεχνης έκφρασης με τον τίτλο «Αναζητώντας το δικό μου ρυθμό», θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Φεβρουαρίου, στο αβγό του μουσικού χωριού, στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος του εργαστηρίου είναι να δοθεί η ευκαιρία σε μια ομάδα εφήβων, μέσα από την επαφή τους με τις τέχνες του θεάτρου, του σύγχρονου χορού και της μουσικής, να διερευνήσουν την έννοια της ταυτότητας, να εκφραστούν και να χαρούν την ομαδική δημιουργία τους.Με την τέχνη του Δράματος-θεάτρου θα δοθεί η δυνατότητα στους νέους, καθώς υποδύονται διάφορους ρόλους, να βιώσουν καταστάσεις από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Να κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους σε σχέση με τους άλλους, να αντιληφτούν πού ταυτίζονται και πού διαφέρουν και να αναγνωρίσουν τη μοναδικότητά τους. Η τέχνη του θεάτρου, θα συνδυαστεί και θα υποστηριχτεί από την τέχνη της κίνησης και την τέχνη του ήχου.

Παράλληλα με τη διερεύνηση του θέματος μέσω θεατρικών τεχνικών, οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από την κίνηση και τον ήχο, να εκφράσουν με αφαιρετικό τρόπο το συναισθηματικό τους κόσμο. Το εργαστήριο εφαρμόστηκε με επιτυχία στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών τον Ιανουάριο του 2012. Απευθύνεται σε νέους και νέες γυμνασίου και λυκείου.

Ανώτερος αριθμός συμμετεχόντων: 20-25

Aιτήσεις Συμμετοχής εδώ
Σάββατο 15 -  Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 // 10 ώρες
Ωράριο: 09.30 - 14.30
Eγγραφές: μέχρι 10 Φεβρουαρίου 2014
Εισφορά μέλους: €20

Εισηγητές:
Άβρα Αυδή - Μελίνα Χατζηγεωργίου (θέατρο) - Αντιγόνη Αυδή (κίνηση) - ReynaldoYoung (ήχος)

Το αβγό  του μουσικού χωριού
Βαλαωρίτου 4 // 8ος όροφος // Θεσσαλονίκη
Εγγραφές και Πληροφορίες
www.music-village.gr
avgo@music-village.gr και στο
6973. 578. 422 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή // 17:00 – 20:00)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter