Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα "Αναζητώντας τον εκπαιδευτικό μέσα μας" στο Ανοιχτό Σχολείο (18/5-1/6)

"Αναζητώντας τον εκπαιδευτικό μέσα μας" στο Ανοιχτό Σχολείο (18/5-1/6)

teacherΜέσα σε ένα κόσμο που μεταβάλλεται ραγδαία η ποιότητα στην εκπαίδευση είναι ένας κινούμενος στόχος. Είναι διεθνώς παραδεκτό ότι η ποιότητα στην εκπαίδευση περνάει μέσα από την ποιότητα των εκπαιδευτικών. Ο εκπαιδευτικός που έχει αυτογνωσία, αυτοκαθορίζεται, αυτοσχεδιάζει με φαντασία, δημιουργικότητα και ευελιξία. Οικοδομεί τη γνώση με τους μαθητές του, αμφισβητεί τη διδακτική του πρακτική, γίνεται συνερευνητής και μεταρρυθμιστής.

Στα πλαίσια της πολυπόθητης επιμόρφωσης το Ανοιχτό Σχολείο διοργανώνει και προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς να δηλώσουν συμμετοχή στο εργαστήρι που διεξάγει υπό την γενική θεματική "Αναζητώντας τον εκπαιδευτικό μέσα μας". Στόχος  του σεμιναρίου είναι να προβληθεί η εικόνα του "Εκπαιδευτικού"  ως  Ανθρώπου, με τις δικές του ειδικές ανάγκες, δυσκολίες και στόχους. Η εκπαίδευση είναι κάτι παραπάνω από τη μεταφορά γνώσεων. Το κλίμα που θα δημιουργηθεί, η σχέση εμπιστοσύνης, το θετικό συναίσθημα, η αίσθηση ασφάλειας που θα νιώσει ο εκπαιδευόμενος, όλα θα συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη μεταφορά της γνώσης.

Εάν σας ενδιαφέρει να διευρύνετε το φάσμα των δεξιοτήτων σας είναι μια καλή ευκαιρία να επωφεληθείτε από το εν λόγω εργαστήρι που θα ολοκληρωθεί σε τρεις συναντήσεις (Σάββατο 18, 25 Μαΐου & 1 Ιουνίου 2013, 10:00-12:00 )

Απευθύνεται:

- Σε ανθρώπους που καλούνται να μεταφέρουν γνώσεις (δάσκαλοι, καθηγητές, trainers σε επιχειρήσεις, εκπαιδευτές ενηλίκων κτλ)

- Σε νέους εκπαιδευτικούς

- Σε ανθρώπους που σκέφτονται να ασχοληθούν με την εκπαίδευση

Συντονίστρια: Βαρβάρα Στεφανάκου-Ρεκλείτη

Κόστος Συμμετοχής: 60 ευρώ (50 € για εγγραφές που θα γίνουν έως 30/04/13)

Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης:Ανοιχτό Σχολείο

Ευαγγέλου Τσιμίνη 9, Παιανία 19002

Τηλ: 2106640433


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.