Αρχική Νέα Άνεργος και άρρωστος πατέρας πέντε παιδιών εκλιπαρεί για άμεση βοήθεια

Άνεργος και άρρωστος πατέρας πέντε παιδιών εκλιπαρεί για άμεση βοήθεια

Πριν λίγο ο Εθελοντικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός Κοινωνικής Φροντίδας "Θεόφιλος" δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook μια έκκληση βοήθειας για ενίσχυση και στήριξη μιας πολύτεκνης οικογένειας όπου ο πατέρας αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Το κείμενο της έκκλησης έχει ως εξής:

Βρισκόμαστε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αυτές τις μέρες εκτός από τα δικά μας προβλήματα, αντιμετωπίζουμε και το πρόβλημα πολύτεκνου πατέρα με 5 ανήλικα παιδάκια, άνεργο εδώ και καιρό όπως και η σύζυγος του. Του παρουσιάστηκε πρόβλημα από την σκλήρυνση κατά πλάκας, έχασε το ένα του μάτι και προχωράει και για το δεύτερο. Χρειάζεται ειδική διατροφή και φάρμακα. Εμείς ότι μπορούμε κάνουμε, θα θέλαμε και την δική σας συνδρομή και βοήθεια με όποιον τρόπο νομίζετε ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλοι μαζί αυτήν την οικογένεια που γνωρίζουμε εδώ και καιρό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Θεόφιλο στο τηλ. 210 88 19 397.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter