Αρχική InfoDad Άνεργος πήγε να παραδώσει το παιδί του στην εφορία Ρόδου

Άνεργος πήγε να παραδώσει το παιδί του στην εφορία Ρόδου

anergos-

Ενας απελπισμένος άνεργος πατέρας από τη Ρόδο, διαπίστωσε ότι η εφορία του είχε πάρει από τον λογαριασμό του τα τελευταία 300 ευρώ που είχε για την συντήρηση του ανήλικου παιδιού του και του ιδίου. Φτάνοντας στα όρια της απελπισίας, και θέλοντας να δώσει μια εικόνα του οικονομικού αδιεξόδου που βρίσκεται, πήρε το ενάμιση έτους παιδί του και το πήγε στην εφορία Ρόδου με σκοπό να το αφήσει εκεί.

Πρόκειται για διαζευγμένο πατέρα, ο οποίος διατηρούσε επιχείρηση αλλά τον τελευταίο καιρό είναι άνεργος.

Ο 35χρονος πατέρας είχε μόλις 300 ευρώ στο λογαριασμό του στην τράπεζα, τα οποία είχε καταθέσει η μητέρα του για να καλύψει τα έξοδα του μήνα. Οι οικονομικές υπηρεσίες κατέσχεσαν το ποσό με απίστευτη ταχύτητα και ο απελπισμένος πατέρας πήρε το παιδί του στην αγκαλιά του και πήγε στην εφορία της Ρόδου.

Με ηρεμία ενημέρωσε τον έφορο ότι βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο αφού είναι άνεργος εδώ και καιρό και είπε ότι αν δεν του επιστρέψουν τα χρήματα, ήταν αποφασισμένος να αφήσει στην Εφορία το παιδί του ως κίνηση διαμαρτυρίας, κατηγορώντας το κράτος ότι του στέρησε το δικαίωμα παρέχει έστω και τα ελάχιστα.

Εκπληκτος, ο έφορος Ρόδου, του εξήγησε ότι σε βάρος του εφαρμόστηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, καθώς έχει χρέη προς την Δημόσια Οικονομική Εφορία Ρόδου.

Ο 35χρονος ζήτησε εξηγήσεις για ποιο λόγο του κατέσχεσαν το ποσό και όπως δήλωσε στη «Ροδιακή» λίγο αργότερα, έπεσε από τα σύννεφα όταν τον πληροφόρησαν ότι έπρεπε να επικαιροποιήσει τον ακατάσχετο λογαριασμό που είχε δηλώσει πριν από αρκετό καιρό!

Τώρα, αναμένεται να γίνει διαδικασία αποδέσμευσης του ποσού αυτού, αλλά οι πιθανότητες να επιστραφεί και πάλι στον λογαριασμό του είναι ελάχιστες.
Πηγή: Ροδιακή


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.