Αρχική Infokids Αποδράσεις Ανεβαίνουμε στη χιονισμένη Πάρνηθα

Ανεβαίνουμε στη χιονισμένη Πάρνηθα

landscape-1

Σίγουρα αυτές τις μέρες ηχεί σαν την πιο δελεαστική εκδρομή, έτσι όπως φαντάζει κατάλευκη από μακριά. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, αφού φορέσουμε τα πιο ζεστά μας ρούχα, σκουφιά, κασκόλ και γάντια και αφού πρώτα μιλήσουμε στα παιδιά για το πόσο προσεκτικά πρέπει να είναι κατά την πεζοπορία στο βουνό, ιδίως τώρα που το χιόνι αρχίζει να παγώνει. Προφανώς καλύτερη επιλογή για να ανεβείτε στο βουνό είναι μέσω τελεφερίκ, αφού ο δρόμος ακόμη δεν είναι ανοιχτός και σίγουρα είναι παγωμένος. Από το τελεφερίκ όμως θα απολαύσετε μια πανοραμική θέα του βουνού, που χιονισμένο θα είναι σίγουρα πιο όμορφο.

landscape-9

Η εκδρομή αυτή θα αλλάξει τον αέρα σας, θα σας γεμίσει χαρά. Εκεί πάνω στον πανέμορφο δρυμό της Πάρνηθας, παιδιά και γονείς θα πάρετε βαθιές ανάσες δροσερού αέρα, περπατώντας μέσα στο χιονισμένο δάσος. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας κάτι για κολατσιό, γιατί θα σας χρειαστεί ενέργεια αφού φτιάξετε τον αγαπημένο χιονάνθρωπο των παιδιών.

Καλή διασκέδαση και πολλή προσοχή!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.