Αρχική Νέα "Ανέβασε" τη ζωγραφιά σου και πάρε μέρος στο διαγωνισμό της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Μεγάρου

"Ανέβασε" τη ζωγραφιά σου και πάρε μέρος στο διαγωνισμό της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Μεγάρου

971896_10151384981521326_871159310_n

Σου αρέσει να ζωγραφίζεις; Αλλά σου αρέσει και η μουσική; Ε, τότε έλα με τους φίλους σου δωρεάν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Βιβλιοθήκης!

Ανεβάστε στο χρονολόγιο της Βιβλιοθήκης (http://tinyurl.com/l5go6k4) ζωγραφιές παιδιών 5-12 ετών με θέμα "Παιδί - Μουσική - Βιβλίο" και κερδίστε:

*Η ζωγραφιά που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes θα δώσει στον "δημιουργό" της και σε όλη την τάξη του δωρεάν είσοδο στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Βιβλιοθήκης "Ακούω - Βλέπω - Παίζω" την ερχόμενη σχολική χρονιά.

*Επιπλέον, η επιτροπή της Βιβλιοθήκης θα επιλέξει τη ζωγραφιά που θα χρησιμοποιηθεί ως αφίσα του εκπαιδευτικού προγράμματος "Ακούω - Βλέπω - Παίζω".

Οι ζωγραφιές θα πρέπει να συνοδεύονται από το ονοματεπώνυμο και την ηλικία του παιδιού και να έχουν κατακόρυφο προσανατολισμό (portrait).

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.