Αρχική InfoTeens Νέα Animation μόνο για γονείς! Πόσο πιέζονται τα παιδιά να είναι τέλεια σε όλα; Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

Animation μόνο για γονείς! Πόσο πιέζονται τα παιδιά να είναι τέλεια σε όλα; Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

Δέχομαι το παιδί μου όπως είναι!

Τα παιδιά δεν είναι τα οχήματα για την επίτευξη των στόχων των γονιών τους. Πολλοί γονείς – χωρίς να το επιλέγουν συνειδητά – βλέπουν τα παιδιά τους σαν τα άτομα που θα εκπληρώσουν τα δικά τους όνειρα. Κάνουν τα πάντα γιαυτό, φορτώνοντάς τα ευθύνες που δεν είναι δικές τους, πιέζοντάς τα να πετύχουν στόχους χωρίς νόημα και αξία για τα ίδια.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να μην βρίσκουν τον απαραίτητο χρόνο και διάθεση, ούτε για να ζήσουν την παιδική ηλικία τους, ούτε για να ανακαλύψουν τα δικά τους όνειρα.

Ευτυχώς όχι όλοι!

Δείτε ένα εξαιρετικό βίντεο, που δημιουργήθηκε από τον Ιάπωνα εικονογράφο Okada και αναρωτηθείτε... εσείς πόσο πιέζετε το παιδί σας;


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.