Άνοιξη και παιδικό θέατρο φτάνουν στο Smart Park!

Η άνοιξη έφτασε και το Smart Theater επιστρέφει στο καθιερωμένο πια ραντεβού με το κοινό. Φέτος, τέσσερις ξεχωριστές παιδικές παραστάσεις από την βραβευμένη με Α’ Κρατικό βραβείο συγγραφής Θεατρικού έργου, ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, θα φιλοξενηθούν στον θόλο του Smart Park, δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς να συνδυάσουν την παιδική ψυχαγωγία με την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η πρεμιέρα θα γίνει το Σάββατο 9/4 στις 12.00 με την παράσταση που παρακολούθησαν πάνω από 20.000 παιδιά στο Μέγαρο Μουσικής, «Τα Μεγάλα Ψέματα του μικρού Ερμή». Στις 18/4 μικροί και μεγάλοι θα βοηθήσουν τον ταλαντούχο ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου να νικήσει τον φοβερό δράκο Μουσικόδοντα στο «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων», ενώ στις 23/4 θα ακολουθήσει η μουσικο-θεατρική, διαδραστική περιπέτεια με ανατρεπτικό χιούμορ, ζωντανή μουσική και χορό «Όλα είναι μουσική». Τέλος, στις 7/5 ο κύκλος θα κλείσει με το «Απαγορεύεται η μουσική» όπου τα παιδιά θα συμμετάσχουν ενεργά, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της παιδικής χορωδίας υπό την καθοδήγηση του νεαρού μαέστρου!

Το Smart Park συνεπές στο κοινωνικά υπεύθυνο έργο του, κρατά το εισιτήριο των παραστάσεων πολύ χαμηλά στα 4 ευρώ και κυρίως, προσφέρει όλα τα έσοδα από τις παραστάσεις για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Smart Park SHOPSΆνοιξη και Smart Park συγκεντρώνουν τη θετική τους ενέργεια και χαρίζουν σε όλη την οικογένεια ακόμη μια ευκαιρία για βόλτα στην υπέροχη εξοχή και τους πράσινους διαδρόμους του πάρκου, ιδανικούς για ανοιξιάτικα ψώνια, βόλτα και διασκέδαση, στην πιο αισιόδοξη και φωτεινή εποχή του χρόνου!

Επειδή κάθε χρονιά τα εισιτήρια εξαντλούνται, καλό είναι να κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας τηλεφωνικά στο 210 7609550 (καθημερινά 09.00 με 17.00)

smart park logoΕμπορικό Πάρκο «Smart Park»
Σπάτα, δίπλα στο Εκπτωτικό Χωριό
Αττική Οδός: Έξοδος 16Ρ (προς Ραφήνα) -Έξοδος 18 (προς Σπάτα)
Πληροφορίες: 210 6635 982
www.smartpark.com.gr