Αρχική Deco Άνοιξη σημαίνει και καθαρισμός του σπιτιού σε βάθος, γι' αυτό οργανωθείτε σωστά!

Άνοιξη σημαίνει και καθαρισμός του σπιτιού σε βάθος, γι' αυτό οργανωθείτε σωστά!

Για την αποθήκευση των καθημερινών εργαλείων του κήπου, χρειάζεται χώρος και διάθεση!

Ένα πλέγμα είναι ακόμα πιο εύχρηστο για τη δουλειά που το θέλετε. Επιλέξτε από μια ποικιλία βαρέως τύπου - που πωλούνται σε φύλλα σε καταστήματα - και βιδώστε το στην πόρτα της αποθήκης σας.

Στη συνέχεια, κρεμάστε σε σχήμα S άγκιστρα, τα οποία χωρούν άνετα και διευκολύνουν το κρέμασμα. Για τα στοιχεία που δεν μπορούν να κρεμαστούν, στερεώστε σφιγκτήρες.

2

Για να κάνετε ευκολότερα τις δουλειές του σπιτιού, γεμίστε έναν κουβά με τα βασικά που πρέπει να έχετε, έτσι ώστε να μπορείτε να τον μεταφέρετε από δωμάτιο σε δωμάτιο: όλα τα σπρέι καθαρισμού, ένα σφουγγάρι, μια οδοντόβουρτσα, μια σπάτουλα, τη βούρτσα και  πετσέτες σε όλα τα μεγέθη.

Στο τέλος, κρεμάστε τα λαστιχένια γάντια πάνω από το χείλος για να στεγνώσουν.

3

Αυτή η εύχρηστη θήκη-τσάντα με τσέπες μπορεί να διαμορφωθεί εύκολα από μια ποδιά μαραγκού, αρκεί να έχετε μια ραπτομηχανή για να την γαζώσετε στα πλαϊνά σημεία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter