Ανοιχτό και το καλοκαίρι το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης

Beautiful little girl blowing bubbles in park. Horizontal Shot.

O Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς ότι το πρόγραμμα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του δήμου θα συνεχίσει να λειτουργεί κατά τους θερινούς μήνες. Το κέντρο θα απασχολεί τα παιδιά των εξυπηρετούμενων που είχαν κάνει αίτηση στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης τον Ιούλιο του 2014 (για την περίοδο από Σεπτέμβριο 2014 έως και Αύγουστο 2015) και τα οποία το Κ.Δ.Α.Π είναι υποχρεωμένο να εξυπηρετήσει.

Ο αριθμός των παιδιών που μπορεί να απασχολήσει το Κ.Δ.Α.Π κατά τους θερινούς μήνες έχει συμπληρωθεί με τα παραπάνω παιδιά και έτσι δεν υπάρχει η δυνατότητα νέων αιτήσεων στο πρόγραμμα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου μας .

Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία των αιτήσεων για την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης πραγματοποιείται μέσα στο καλοκαίρι και αφορά κάθε φορά ολόκληρη την επόμενη σεζόν (από Σεπτέμβριο μέχρι και Αύγουστο).

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση στο πλαίσιο των κοινωφελών σκοπών της ξεκινάει το πρόγραμμα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.).