Αρχική InfoMommy Νέα Ανταλλάξτε τα παλιά σας ρούχα στο 16ο Παζάρι Ιματιοθήκης Αγίου Δημητρίου (6/11)

Ανταλλάξτε τα παλιά σας ρούχα στο 16ο Παζάρι Ιματιοθήκης Αγίου Δημητρίου (6/11)

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και η Τράπεζα Χρόνου Αγ. Δημητρίου & Αλίμου γέμισε τις κρεμάστρες της με ζεστά χειμωνιάτικα ρούχα! Ελάτε λοιπόν αυτή την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου από τις 14:00 έως τις 17:00 στο γνωστό χώρο της Δημοτικής Ιματιοθήκης Αγ. Δημητρίου επί της Μακρυγιάννη 98 για να ανταλλάξουμε ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και αξεσουάρ!

Παράλληλα με τις ανταλλαγές, η Τράπεζα Χρόνου Αγ. Δημητρίου & Αλίμου δέχεται προσφορές ειδών ρουχισμού αλλά και οικιακού εξοπλισμού. Προσοχή: Σας ενημερώνουμε ότι για την εύρυθμη λειτουργία της δομής και για τη γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας, εφεξής κάθε άτομο θα μπορεί να ανταλλάσσει έως 30 αντικείμενα.

Τράπεζα Χρόνου Αγίου Δημητρίου & Αλίμου
Αλεξ. Ασημακοπούλου 7, 17342 Αγ. Δημήτριος
Τηλ: 215 5509980
E-mail: timebank.dad@gmail.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.