Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Θεάματα Ανταλλάξτε τα παλιά σας βιβλία στο 12ο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου Αγίου Δημητρίου (28/11)

Ανταλλάξτε τα παλιά σας βιβλία στο 12ο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου Αγίου Δημητρίου (28/11)

11o_Antallaktiko_Pazari_Vivliou(2)Οι λάτρεις του βιβλίου είναι γεγονός ότι έχουν μεγάλες βιβλιοθήκες που «στενάζουν» από το βάρος των βιβλίων τα οποία φιλοξενούν. Εάν κι εσείς ανήκετε στους εραστές της ανάγνωσης αλλά πλέον τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν να αγοράζετε όλα τα βιβλία που θα θέλατε ίσως ήρθε η στιγμή να σκεφθείτε το ενδεχόμενο της ανταλλαγής.

11o_Antallaktiko_Pazari_Vivliou(3)

Ελάτε λοιπόν, στο 12ο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου που διοργανώνει την ερχόμενη Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, η Τράπεζα Χρόνου Αγίου Δημητρίου & Αλίμου.
11o_Antallaktiko_Pazari_Vivliou(1)

Υπενθυμίζοντας ότι οι ανταλλαγές γίνονται ανά είδος, δηλαδή μυθιστόρημα με μυθιστόρημα, παραμύθι με παραμύθι κλπ, μια ευρεία γκάμα βιβλίων περιμένει τους ενδιαφερόμενους από τις 10.00 έως τις 16.00 στο ισόγειο του δημαρχείου Αγίου Δημητρίου.

Τράπεζα Χρόνου Αγίου Δημητρίου & Αλίμου
Αλεξ. Ασημακοπούλου 7, Άγ. Δημήτριος
215 5509980


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.