Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Θεάματα Ανταλλάξτε τα παλιά σας βιβλία στον Δήμο Αχαρνών (28/2)

Ανταλλάξτε τα παλιά σας βιβλία στον Δήμο Αχαρνών (28/2)

istockphotoΟι λάτρεις του βιβλίου είναι γεγονός ότι έχουν μεγάλες βιβλιοθήκες που «στενάζουν» από το βάρος των βιβλίων τα οποία φιλοξενούν. Εάν κι εσείς ανήκετε στους εραστές της ανάγνωσης αλλά πλέον τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν να αγοράζετε όλα τα βιβλία που θα θέλατε ίσως ήρθε η στιγμή να σκεφθείτε το ενδεχόμενο της ανταλλαγής.

book-exchange-library-books1

Με σύνθημα «Αγαπάμε το βιβλίο και το αφήνουμε… να ταξιδέψει», το Τμήμα Πολιτιστικής Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών, διοργανώνει Ημέρα ανταλλαγής βιβλίων το ερχόμενο Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, από τις 16.00 έως τις 20.00, την αίθουσα Εκθέσεων του δημαρχείου της πόλης, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ανταλλάσσουν βιβλία που τα έχουν διαβάσει με άλλα.

Μαζί μας φέρνουμε βιβλία που δεν χρειαζόμαστε πια και τα ανταλλάσσουμε μεταξύ μας. Μόνη προϋπόθεση, τα βιβλία να είναι σε καλή κατάσταση. Στο χώρο θα υπάρχουν ειδικοί πάγκοι, όπου θα τοποθετηθούν τα βιβλία ώστε να είναι προσβάσιμα σ” όλους τους επισκέπτες.

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ
Λ. Φιλαδελφείας 87
2102415300


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.