Αρχική Αληθινές Ιστορίες Ανθρώπινες ιστορίες… Από τα παιδιά για τα παιδιά

Ανθρώπινες ιστορίες… Από τα παιδιά για τα παιδιά

Παραμονές Χριστουγέννων και οι μικροί μαθητές τριών διαφορετικών σχολείων, μαζεύουν τρόφιμα, στέλνουν γράμματα στον Αϊ Βασίλη και ευχές, μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στα παιδιά εκείνα που έχουν ανάγκη από λίγη ζεστασιά, ένα πιάτο φαγητό και πολύ αγάπη.

Πρώτη στάση τα Eκπαιδευτήρια Δούκα. Ακολουθεί η Ελληνογαλλική Σχολή Saint-Joseph και η Σχολή Χατζήβεη. Μια αγκαλιά παιδιά με μάτια γεμάτα ζεστασιά, κούτες και σακούλες γεμάτες με τρόφιμα για τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια, μας υποδέχεται σε κάθε σχολείο.

«Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη. Σε παρακαλώ φέτος να μην ξεχάσεις και τα φτωχά παιδάκια. Να τους πας δώρο πολλά φλουριά και ένα καλοριφέρ για να μην κρυώνουν», λέει ο μικρός Παναγιώτης. «Και ένα σπίτι, πολλά λεφτά και παιχνίδια», φωνάζει η Μαρία. «Στρατιωτάκια και ωραία φαγητά για να μην πεινάνε», λέει ο Δημήτρης, μαθητής της Α’ Δημοτικού.

anthropines-istories_-paidia-2

Διαβάστε τη συνέχεια στο infokids.com.cy


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.