Αρχική InfoMommy Ομορφιά Anti-Aging μυστικά για όμορφα νεανικά χέρια

Anti-Aging μυστικά για όμορφα νεανικά χέρια

Λένε ότι η ηλικία μιας γυναίκας φαίνεται από τα χέρια της. Δεν χρειάζεστε όμως ούτε χρόνο, ούτε χρήμα για να έχετε όμορφα νεανικά χέρια. Η συνεχής έκθεση στον ήλιο και η έλειψη ενυδάτωσης κάνει το δέρμα στα χέρια να γερνάει γρήγορα και να εμφανίζει κηλιδες. Το δέρμα στα χέρια μας είναι λεπτότερο από ότι στα πρόσωπά μας κι έτσι χρειάζεται ιδιαίτερη προστασία.

1. Ξεκινήστε με απολέπιση, όπως ακριβώς κάνετε και με το πρόσωπό σας. Με αυτό τον τρόπο τα νεκρά κύτταρα θα φύγουν και η ταλαιπωρημένη επιδερμίδα θα δώσει τη θέση της στην φρέσκια που κρύβεται από κάτω. Για να φτιάξετε μόνες σας ένα απολεπιστικό φυσικό προϊόν, αναμείξτε ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη με λάδι καρύδας. Αυτή η θεραπεία δεν θα αφαιρέσει τις καφέ κηλίδες αλλά θα αφήσει το δέρμα σας πιο λείο και απαλό. Το κλειδί είναι να κάνετε απολέπιση σε τακτική βάση.

Μια εναλλακτική λύση που πολεμά και τις καφέ κηλίδες είναι να απλώνετε συχνά φρέσκο χυμό λεμονιού στα χέρια σας για όσο χρονικό διάστημα μπορείτε να το ανεχτείτε και μετά να ξεπλένετε. Το κιτρικό οξύ του λεμονιού κάνει μια ήπια απολέπιση.

2. Χρησιμοποιήστε μία ενυδατική κρέμα με δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF 15 κάθε μέρα, ακόμα και τον χειμώνα.

3. Συνηθίστε τα γάντια. Αν τα φοράτε όταν κάνετε δουλειές και πλένετε τα πιάτα, θα προστατεύσετε τα χέρια σας από τα χημικά των απορρυπαντικών και την υπερβολική χρήση του νερού. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια παχιά κρέμα χεριών, με ελιά ή καρύδα, κάτω από τα γάντια σας. Καθώς τα χέρια σας θα ιδρώνουν, τα θρεπτικά συστατικά της κρέμας θα διεισδύουν στο δέρμα σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.