Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Αντιμετωπίστε τους λεκέδες στα δόντια

Αντιμετωπίστε τους λεκέδες στα δόντια

GUM-OriginalWhite-Toothpaste-Tube-It L

Η οδοντόπαστα GUM® Original White είναι ιδανική για να επαναφέρει την αρχική, φυσική λευκότητα χωρίς να εκθέτει σε κίνδυνο την υγεία των δοντιών. (Χωρίς λευκαντικό,  υπεροξείδιο, πυροφωσφατάση ή άλλους σκληρούς καθαριστικούς παράγοντες).
Ακόμα και αν στα δόντια υπάρχουν χρόνιοι λεκέδες από καφέ, τσάι, κόκκινο κρασί, κάπνισμα ή και από τις αναμενόμενες επιπτώσεις της γήρανσης, η χρήση της οδοντόπαστας GUM Original White μπορεί με ασφάλεια να αποκαταστήσει το φυσικό λευκό χαμόγελο. Παράλληλα   παρέχει προστασία κατά της τερηδόνας και δροσερή αναπνοή που διαρκεί.
Διατίθεται σε σωληνάριο 75ml.

Ειδικά Συστατικά:
1. Το ειδικό συστατικό πολυοξυαιθυλένιο (POE) διεισδύει στους λεκέδες και    βοηθά στην απαλή διάλυση τους και στην πρόληψη δημιουργίας νέων, ακόμη  και σε δύσκολα σημεία, χωρίς να καταπονεί το σμάλτο ή τα ούλα. Επιπλέον, το φαρμακευτικό συστατικό πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG) είναι κατάλληλο για να αντιμετωπίζει τους εξωγενείς λεκέδες.
2. Πυρίτιο υψηλής καθαριστικής δύναμης και χαμηλής απόξεσης απομακρύνει  τους λεκέδες και την πλάκα χωρίς να χρειάζεται σκληρό βούρτσισμα, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό και προστασία.
3. Ενισχυμένο φθοριούχο νάτριο (1490ppm) ισχυροποιεί το σμάλτο αφήνοντας τα δόντια λεία και γυαλιστερά, ενώ παράλληλα εμποδίζει τη δημιουργία τερηδόνας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.