Αρχική Νέα Αντώνης Ρέμος & Μελίνα Ασλανίδου δίνουν το παρών στη συναυλία αγάπης στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας (17/9)

Αντώνης Ρέμος & Μελίνα Ασλανίδου δίνουν το παρών στη συναυλία αγάπης στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας (17/9)

_MG_7940

Η Κλινική ΡΕΑ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ανακοίνωσε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου του Αντώνη Ρέμου & της Μελίνας Ασλανίδου ότι θα δώσει το παρόν, στη συναυλία αγάπης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Πιο συγκεκριμένα, κλιμάκιο από το Όραμα Ελπίδας και το Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών της Κλινικής ΡΕΑ θα παρευρίσκεται στο θέατρο, καθ΄όλη τη διάρκεια της συναυλίας, με κινητή μονάδα λήψης δειγμάτων, ώστε όποιος επιθυμεί, να μπορεί να γίνει εθελοντής δότης. Την ενέργεια υποστηρίζει θερμά ο Αντώνης Ρέμος, καθότι και εκείνος, αλλά και η σύζυγός του Υβόννη, έχουν ήδη καταγραφεί στη λίστα των Ελλήνων εθελοντών δοτών μυελού των οστών και έχουν γίνει ένθερμοι υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας.

_MG_8068

Η διαδικασία λήψης δείγματος μυελού των οστών είναι πολύ απλή, ολιγόλεπτη και ανώδυνη και γίνεται μέσω σιέλου. Αρκούν μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο μας για να σωθεί η ζωή συνανθρώπων μας που πάσχουν από ασθένειες που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων (όπως λευχαιμία).

Η Κλινική ΡΕΑ και το ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην από κοινού προσπάθεια ανεύρεσης όσο το δυνατόν περισσότερων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, υπενθυμίζοντας ότι για να σωθεί ένας συνάνθρωπός μας, χρειάζονται εκατομμύρια δείγματα ώστε να βρεθεί εκείνο που είναι συμβατό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.