Αρχική Νέα Απαγορεύεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 5 ετών - Η πινακίδα ιταλικού εστιατορίου που προκάλεσε αντιδράσεις

Απαγορεύεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 5 ετών - Η πινακίδα ιταλικού εστιατορίου που προκάλεσε αντιδράσεις

Το εστιατόριο La Fraschetta del Pesce βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο της επικαιρότητας όχι για τις σπεσιαλιτέ του αλλά και την πινακίδα που έχει τοποθετήσει στην είσοδο του και προειδοποιεί ότι  «Εξαιτίας μερικών δυσάρεστων περιστατικών, που προκλήθηκαν από την έλλειψη τρόπων, τα παιδιά κάτω των 5 ετών δεν επιτρέπονται σε αυτό το εστιατόριο».

Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στις αντιδράσεις των χρηστών και των κατοίκων της Ρώμης, θέλησε να απαντήσει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Μάρκο Μαγκλιότσι στην La Repubblica προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα: «Τρέχουν και γλιστράνε ανάμεσα στα τραπέζια. Πετάνε λάδι στο πάτωμα, χύνουν νερό, στέλνουν την αλατιέρα στην άλλη πλευρά της αίθουσας, προσπαθούν να διαλύσουν τα έπιπλα, ουρλιάζουν, κλαίνε και πάνω από όλα σιχαίνονται το ψάρι».

Την Τρίτη δύο αστυνομικοί επισκέφθηκαν το εστιατόριο και ζήτησαν εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη για την πινακίδα. Σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία, δεν επιτρέπεται η απαγόρευση εισόδου σε κάποιον πελάτη σε εστιατόριο αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.