Απαλλαγείτε εύκολα από πρησμένα μάτια και μαύρους κύκλους!

Το μυστικό για να απαλλαγούμε από τα πρησμένα μάτια κρύβεται στην κατάψυξη! Αν ξυπνήσατε το πρωί και το πρώτο πράγμα που είδατε κοιτώντας τον εαυτό σας στον καθρέφτη είναι πρησμένα μάτια και οι μαύροι κύκλοι, αποτέλεσμα κούρασης ή ξενυχτιού ή από οτιδήποτε άλλο…δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!
Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας απαλλαγμένη από αυτά με εύκολο τρόπο και με εντελώς φυσική λύση που κρύβεται στην κατάψυξη…
Το μόνο που θα χρειστείτε είναι ένα φακελάκι πράσινο τσάι και μια παγοθήκη! Η προετοιμασία είναι πανεύκολη -αρκεί φυσικά να έχετε μεριμνήσει γενικά για τέτοιες στιγμές γιατί τα παγάκια θέλουν χρόνο να γίνουν.
Βράστε νερό σε ένα μπρικι και βάλτε μέσα ένα φακελάκι πράσινο τσάι. Μόλις γίνει το τσάι αφήστε το να κρυώσει και μετά μοιράστε το σε μια παγοθήκη και βάλτε το στην κατάψυξη. Όταν γίνει παγάκια, πάρτε λίγα, τυλίξτε τα σε μια σχετικά λεπτή καθαρή πετσέτα και κάντε κυκλικές κινήσεις γύρω από τα μάτια για λίγα λεπτά.
Αμέσως θα δείτε τη διαφορά, χάρη στις αντιοξειδωτικες ιδιότητες αλλά και την καφεΐνη που περιέχει. Το παγωμένο πράσινο τσάι λειτουργεί καταπραϋντικά στην επιδερμίδα γύρω από τα ματιά μειώνοντας αισθητά τους μαύρους κύκλους αλλά και το πρήξιμο!